belépés | regisztrácó
megjegyez
  kulcsszavas termékkereső
Minimum 3 karakter hosszú.

keresés címben a leírásban
Kezdőlap    |    Belépés    |    Regisztráció    |    Kapcsolat    |    Szállítás    a kosarad még üres
Termékkereső
betöltés...
Termékkategóriák
Elégedettségi garancia
Olvasd el vevői elégedettségi garancia nyilatkozatunkat!
Akciós termékek


Ára: 1269999 26 718 Ft


Ára: 1269999 35 789 Ft
Tudj meg többet motorodról

Szállítás és garancia

A megrendelt árut, amennyiben rendelhető státuszú, 15 nap alatt szállítjuk ki Önnek.

A szállítási költségek a rendelés súlyától és utánvét összegétől függ:

A DPD Hungária Kft.-vel szállítjuk a megrendelt termékeinket. Ha nem fizetett előleget, akkor a teljes összeget egyben, ha előlegfizetése volt, akkor az előlegen felüli áru ellenértékét utánvétellel egyenlítheti ki az alábbi táblázatban található díjak mellett:

Szállítási díj: Ha nem fizette ki az áru teljes ellenértékét, akkor két díjból tevődik össze: az egyik a szállítási díj, a másik az utánvét összege. Ha nem szeretne utánvét miatt plusz összeget fizetni, akkor javasoljuk, hogy a megrendelt termék + a lenti szállítási díjat fizesse be irodánkba vagy utalja át a rendeléskor.

 

 Csomagsúly Szállítási díj / Csomag ( Ft )
 0,1 - 3 kg   1 400 Ft
 3,1 - 10 Kg  1 700 Ft
 10 - 25 Kg  2 250 Ft
 25,1 - 31,5 kg  2 900 Ft
 31,6 - 50 kg  4 450 Ft

Utánvétel díja:

Utánvét összege                     Díja
1 - 50,000 Ft-ig                   510 Ft
50,001 - 100,000 Ft-ig        1 020 Ft
100,001 - 300,000 Ft-ig      1 905 Ft
300,001 - 500,000 Ft-ig      3 810 FtRendeléstől való elállás:

 A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 8 munkanapon belül (beleértve a 8. munkanapot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a futárrtól történő átvétel esetén is gyakorolható. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát az alábbi telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti cégünkkel:

E-mail: info@motorbolt.hu

Cím: Motor diszkont Kft. 1135 Budapest, Petneházy utca 70-72. 5/1. 

Telefonszám: 06 30 230-5092 


Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a Motor diszkont Kft  nem teljesít. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása székhelyünkre küldött postai csomag útján (Motor diszkont Kft. 1135 Budapest, Petneházy utca 70-72. 5/1.  lehetséges. 


Az elállási jog gyakorlása esetén az Motor diszkont Kft a vásárló által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszautalja az Ügyfél részére.

Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát:

  • olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza
  • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint
  • a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

 

Egyéb feltételek

 

Észrevételek és panaszok - Észrevételeit és panaszait kérjük írja meg nekünk az info@motordiszkont.hu e-mail címre.  
 
Egyéb feltételek - A Motor diszkont Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a 
Motor diszkont Kft. a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! 
 
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai - A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk képe melletti felsorolásban találja meg. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.  
 
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

         
          

Termékfigyelő
Írd be e-mail címed
Miután megadtad e-mail címedet, rendszeresen értesülni fogsz aktuális akcióinkról hírlevél formájában.
Lefrissebb termékek
FaceBook

Olvasd el vevői elégedettségi garancia nyilatkozatunkat!
copyright © All Rights reserved 2014 motorbolt.hu